- 19-02-2020
logo
logo logo
welkom bij van oort woningstoffering

Van Oort WoningstofferingSommige mensen wonen op een zolderkamertje, anderen op een landgoed. Mensen wonen op boerderijen, in portiekwoningen, in Vinex wijken en in flats. Mensen wonen overal in iets dat ze hun huis noemen. Maar wanneer wordt een huis nu eigenlijk een thuis?

 

HUISAANKLEDING

Kleren maken de man, wordt er gezegd. Aan iemands kleren kan men zien welke maatschappelijke positie hij bekleedt en wat zijn persoonlijkheid is. Iemand die slim is maakt hier gebruik van om precies die indruk te maken die hij maken wil. Maar een mens voelt zich het meest op zijn gemak in de kleding die het beste bij hem past.

Hetzelfde geldt voor een huis. Een kaal huis is niets meer dan een ruimte met muren en een dak. Met de juiste vloerbedekking en raambekleding krijgt een huis persoonlijkheid. Voor woningstoffering in Utrecht bieden wij talloze mogelijkheden.

 

MAAK VAN JE HUIS EEN THUIS

De juiste vloerbedekking is letterlijk de basis van een huis – de thuisbasis. Voorlaminaat vloeren in Utrecht kunt u bij ons terecht, maar ook voor PVC en vinyl vloeren. Natuurlijk hebben wij ook allerlei soorten tapijt dat we in de hele provincie komen leggen. Gordijnen en zonweringen zijn sfeerscheppers bij uitstek omdat ze het buitenlicht ieder op hun eigen specifieke manier filteren.

 

PERSOONLIJK EN PRAKTISCH

Uw huisinrichting moet passen bij uw persoonlijkheid, maar ook bij uw leefomstandigheden. Wanneer u zes katten en een hond heeft is een hoogpolig tapijt waarschijnlijk onverstandig als u geen extra schoonmaakhulp heeft. Hetzelfde geldt voor gordijnen. U wilt graag witte gordijnen terwijl er een straatlantaarn vlak voor uw raam staat. Dit maakt toch dat u minder goed slaapt. Zorg daarom voor een evenwicht tussen persoonlijk en praktisch.

 

VOLOP MOGELIJKHEDEN

Er zijn ontelbare mogelijkheden als het om woningstoffering gaat. In alle prijs- en kwaliteitsklassen heeft u volop keuze. Keuzestress door het overweldigende aanbod? Laat u dan adviseren door John of een van zijn verkoopadviseuses.

Overigens adviseren we u om eerst te kijken naar uw wensen en pas daarna naar uw budget. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Voor een klein budget zijn er bijvoorbeeld vaak coupons. Maar ook hier weer geldt dat John en zijn medewerkers u graag adviseren over goedkope vloerbedekking en raambedekking. Samen kunt u dan kijken wat er binnen uw budget mogelijk is.

 

 

Van Oort woningstoffering

Rijksstraatweg 96B

De Meern

 

Telefoon: 06 - 537 369 98

 

Email: Klik hier

Openingstijden:
wo, do, vrij 11:00 - 17:00
za 10:00 - 17:00

 

Buiten openingstijden bel voor een afspraak of stuur een e-mail.

Het adres voor:

- Tapijt
- Laminaat
- Vinyl
- Gordijnen
- PVC vloeren
- Binnenzonwering

- Persoonlijk advies

 

Referenties Laatste 7 referenties