- 19-02-2020
logo
logo logo
Diensten

DienstenJaren geleden hoorde ik van een kennis die bij een grote keten vloerbedekking had besteld. Ze moest een dag vrij nemen voor de bezorging. Ze wachtte tevergeefs. Een foutje in de planning, of erger nog: niemand kon zich haar herinneren. Gelukkig had ze nog een vrije dag over. Dit keer ging het wel goed. Dat leek zo tenminste, maar de volgende dag zag ze dat er een stuk vergeten was. De mannen hadden blijkbaar geen zin gehad om even een kast opzij te schuiven, want daaronder was het nog kaal. Ze moest weer bellen. Wie waren er bij haar geweest, wanneer en wat was het materiaal? De telefoniste vond haar maar een lastige klant. Vijf maanden en weer twee vrije dagen later was het euvel eindelijk hersteld.

 

DE EXTRA SERVICE VAN EEN KLEIN BEDRIJF

Natuurlijk maken we allemaal fouten, dat kan gebeuren. Maar hoe gaat een bedrijf daarmee om? Mocht er iets zijn dat niet naar uw wens is of wilt u onverhoopt iets veranderen, dan kunt u onze eigenaar en bedrijfsleider John van Oort hier persoonlijk op aanspreken. Hij weet wie u bent en wat uw bestelling was. Hij neemt te allen tijde de volle verantwoordelijkheid voor het succes van uw project. Uw succes is ons succes!

 

ADVIES

In onze showroom kunnen John en zijn medewerkers u adviseren over het materiaal wat voor u het meest geschikt is. Hierbij kijken we onder andere naar geluids- en warmte isolatie en uw gezinssamenstelling. We laten u stalen zien en voelen zodat u een goede indruk krijgt van het totaalbeeld.

 

BEZOEK OP LOCATIE

Voor een advies over vloerbedekking of raambekleding in Utrecht bezoeken we u ook thuis, op kantoor of op de locatie van het evenement. We nemen dan stalen mee. Wel zo handig, want dan kunt u het in de juiste omgeving in het juiste licht bekijken.

 

VLOEREN LEGGEN IN UTRECHT

John komt hoogstpersoonlijk zelf de vloeren leggen. Dat doet hij graag want hij vindt het fantastisch om het eindresultaat onder zijn handen te zien ontstaan. Hij legt laminaat vloeren in Utrecht, maar ook PVC vloeren, vinyl vloeren en uiteraard tapijt. Indien nodig huurt hij jongens in, zoals hij zelf heel lang geleden ook ingehuurdis, maar altijd is hij er zelf bij. Zo weet u wie er verantwoordelijk is!

 

GORDIJNEN LATEN MAKEN IN UTRECHT

Wij laten de gordijnen maken in een atelier waar we al tientallen jaren mee werken. Zo weten we dat het resultaat goed is. Als u ons de maten geeft, dan maken wij de berekeningen en vertellen u de kosten. Indien gewenst hangen we ze ook nog voor u op!

 

 

Referenties Laatste 7 referenties