- 19-02-2020
logo
logo logo
Verkoop

VerkoopAls woningstofferingsbedrijf doen we eigenlijk twee verschillende dingen: we leveren diensten – bijvoorbeeld het vloeren leggen in Utrecht – maar we verkopen deze vloeren ook zelf. Wel zo handig voor u. Op deze manier weet u immers altijd waar u aan toe bent.

Wij maken voor u een totaalprijs waar zowel het materiaal als de verleende diensten bij inbegrepen zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen vloerbedekking te kopen en deze zelf te leggen. Dit geldt voor al onze producten.

 

SHOWROOM

Onze winkel annex showroom ligt aan de Rijksstraatweg 96b in de Meern. Hier vindt u een uitgebreide collectie tapijt, vinyl, laminaat, PVC, gordijnen en raamdecoratie van diverse merken zoals Interfloor, Edel tapijt, Jabo, Silvester, Balterio, Quickstep, Moduleo, Vivafloors, Vadain, Fuggerhaus, Multisol en Zonnelux.  Ook hebben we de complete collectie Lifestyle-interior met zijn talloze combinatiemogelijkheden.

 

MEDEWERKERS

John is elke week een dag in de winkel aanwezig maar omdat iedereen hem graag persoonlijk wil zien en spreken is dat niet altijd op dezelfde dag. Belt u dus even op om te informeren wanneer hij er is als u hem persoonlijk wilt spreken. Nodig is het niet want zijn verkoopmedewerksters zijn ook uitermate deskundig om u te helpen bij de uw aanschaf.

 

OPENINGSTIJDEN

woensdag 11h – 17h

donderdag 11h – 17h

vrijdag 11h – 17h

zaterdag 10h – 17h

 

Bovendien zijn we geopend op afspraak. Schroom niet om ons te bellen!

 

OP LOCATIE

In principe kan de verkoop ook helemaal bij u op locatie plaatsvinden. Dit zal voornamelijk binnen de provincie Utrecht gebeuren maar bij grote projecten en in overleg maken we hier graag een uitzondering op.

 

GARANTIE

Neemt u onmiddellijk contact met ons op als er onverhoopt iets niet naar uw wens is. Wij zullen ons tot het uiterste inspannen om te zorgen dat u weer tevreden wordt. En bedenk: u kunt John van Oort, de eigenaar en bedrijfsleider, hier altijd persoonlijk op aanspreken!

Referenties Laatste 7 referenties