- 19-02-2020
logo
logo logo
Projecten

ProjectenIn de tweeëntwintig jaar dat ons bedrijf inmiddels bestaat hebben we veel ervaring opgebouwd met het vloeren leggen in Utrecht en omgeving. Ook hebben we duizenden huishoudens voorzien van gordijnen en tapijt. Maar we hebben niet alleen particuliere klanten bediend in al deze jaren. Talloze bedrijven en zakelijke klanten hebben eveneens van onze expertise gebruikt gemaakt.

 

KANTOREN

Uw kantoorinrichting zal grotendeels afhangen van de aard van uw bedrijf. Wat wilt u uitstralen naar uw klanten en hoe wilt u uw medewerkers een optimaal werkklimaat bieden? Een bedrijf als Google laat rustig rode vinylvloeren leggen om de creativiteit te bevorderen. Hier passen kleurrijke wanden en binnenzonweringen bij. De meeste bedrijven zullen het liever iets rustiger houden en kiezen bijvoorbeeld voor neutraal, geluiddempend tapijt. Wij komen met stalen naar u toe om u hierin te adviseren.

 

ATELIERS EN BEDRIJFSRUIMTES

In ruimtes waar fysieke arbeid wordt verricht is het van het grootste belang om aandacht te besteden aan de vloeren. Deze moeten immers makkelijk schoon te houden zijn. Eventjes vlug bijvegen gaat een stuk makkelijker dan elke keer de stofzuiger er weer bij pakken. Wij adviseren hier dan ook om een keuze te maken uit onze PVC vloeren, vinylvloeren of laminaatvloeren.

 

AFSPRAKEN

John bezoekt u op uw zaak om u te adviseren.  Bel voor een afspraak. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom.

test


test

rechts


   

test


test 2

links

   
Referenties Laatste 7 referenties