- 19-02-2020
logo
logo logo
Over ons

Over onsJohn van Oort wist al vroeg wat hij wilde. In de schoolbanken verveelde hij zich. Gelukkig vond hij een bijbaantje waarin hij moest sjouwen met – inderdaad – vloerbedekking. Ook mocht hij helpen met het uitleggen hiervan: een avontuur voor deze jongen!

 

EEN MAN VAN DE PRAKTIJK

John voelde zich gegrepen door de woninginrichting. Het materiaal, de mogelijkheden, het contact met de klanten – hierdoor besloot hij dat dit de richting was die hij op wilde gaan. Natuurlijk besefte hij dat hij nog veel te jong was voor een eigen zaak. Eerst wilde hij zoveel mogelijk leren van het vak. Hij ging in dienst bij een leermeester die hem de geschikte opleiding gaf. Een opleiding volgens het oude principe van de Gildemeesters die voor het industriële tijdperk vaklieden afleverden. Een principe dat steeds meer van zich laat gelden in de huidige tijd dat exclusief vakmanschap weer op prijs gesteld wordt.  Een goede vakman kan je niet inhuren in lage-lonen-landen: een goede vakman komt bij je thuis!

 

VERSTAND VAN ZAKEN

John leerde ijverig door. Hij wist wat hij wilde en hij wist waar zijn passie lag. Verschillende werkgevers volgden in de raambekleding- en vloerenbranche in Utrecht en een zestal jaren verstreek totdat hij het gevoel had dat hij genoeg had geleerd: het was tijd om voor zichzelf te beginnen. Deze zaak kwam er in 1993, meer dan twintig jaar geleden inmiddels. In het begin werkte hij vanuit huis en ging bij klanten langs met stalen; iets wat hij nog steeds doet trouwens. Na verloop van tijd wilde hij echter zijn klanten de mogelijkheid bieden om zich in een showroom te oriënteren. Deze showroom annex winkel in de Meern is er voor iedereen in de provincie Utrecht. U kunt hier comfortabeler parkeren dan in de grote stad!

 

MEDEWERKERS

Als echte ondernemer is John iemand die eigenlijk alles het liefste zelf doet. Hij gaat bij de klanten langs, adviseert ze en legt zelf de vloeren in Utrecht. Zo heeft hij het graag. Maar John kan nu eenmaal niet op twee plaatsen tegelijkertijd zijn. Een dag in de week is hij zelf in de winkel te vinden, en op overige dagen staan er verkoopadviseuses waarmee u alles kunt bespreken. Zij overleggen indien nodig weer met John.

Bij grote projecten wordt er soms personeel ingehuurd om bij de inrichting te helpen, maar John is altijd zelf aanwezig. Wel zo makkelijk, want dan weet u wie er verantwoordelijke is!

 

KLANTEN

Natuurlijk zijn grote projecten fijn, maar ook het contact met de particuliere klant is wat dit beroep zo leuk maakt. John stort zich met hart en ziel op elk project, hoe groot of klein het ook is. Daarom zijn zowel particuliere als zakelijke klanten van harte welkom. Kijk hier naar een aantal voorbeelden van vloerbedekking in Utrecht en overige woningstoffering in Utrecht.

Referenties Laatste 7 referenties