- 19-02-2020
logo
logo logo
Vinyl

VinylVinyl is misschien wel de populairste vloerbedekking van de laatste zestig jaar. Dit heeft te maken met de gunstige prijs- kwaliteitsverhouding, de ruime keuze in kleur en motieven, en de onderhoudsvriendelijkheid. Natuurlijk gaat de voordeligste vinylvloer niet zo lang mee als een PVC-of laminaatvloer. Maar dat is nog steeds aardig lang, afhankelijk van de kwaliteit en de belasting van de vinylvloer.

 

 

VINYL KOPEN IN UTRECHT

Het is waarschijnlijk moeilijker om een vinylkleur en patroon te bedenken dat niet bestaat, dan om een patroon te bedenken dat niet bestaat. We hebben talloze tegel- en houtpatronen, maar ook effen kleuren en fantasiepatroontjes zijn er te koop. In onze showroom kunt u kijken wat wij allemaal op voorraad hebben en wat wij voor u kunnen bestellen. Aarzelt u niet om met onze medewerkers te overleggen als u binnen een bepaald budget moet blijven. Wij kijken dan wat wij u hiervoor aan kunnen bieden. Heeft u ondanks een beperkt budget toch een dure smaak? Geen nood, want wij hebben regelmatig coupons in de aanbieding. Onze medewerkers kunnen u hiervan op de hoogte houden. Zeil in Utrecht is onze specialiteit.

 

LINOLEUM VLOEREN

Linoleum is een soort zeil dat velen van ons nog kennen uit klas- en gymlokalen. Het is voordelig en het kan een hoge belasting hebben. Na al die jaren heeft linoleum zich allang bewezen. Het is nog onverminderd populair en zal niet zo gauw uit onze schappen verdwijnen.

 

VINYL LEGGEN IN UTRECHT EN OMGEVING

Vinyl wordt geleverd op rollen met een breedte van 4 meter. Meestal wordt het het los gelegd, maar indien nodig wordt het hier en daar gefixeerd met lijm. Wilt u het zelf doen? Uitstekend. Heeft u liever hulp? In onze showroom hebben we regelmatig goedkope aanbiedingen voor het kopen en laten leggen van vinyl.

 

HET ONDERHOUD VAN VINYL

Gewoon afnemen en dweilen is alles wat er hoeft te gebeuren bij een vinylvloer. Wel hebben we nog een kanttekening bij het gebruik van vinyl in een ruimte waar meubels met zwenkwielen staan, zoals bureaustoelen. Door veelvuldig draaien kan het vinyl op deze plekken uit gaan lubberen. Om dit te voorkomen kunt u speciale bureau matten neerleggen. Informeer hiernaar in onze showroom.

 

 

Referenties Laatste 7 referenties