- 19-02-2020
logo
logo logo
PVC vloeren

PVC vloerPVC-vloeren zijn betrekkelijk nieuw op de particuliere markt. Op de zakelijke markt worden ze echter al tientallen jaren gelegd. Door hun slijtvastheid en onderhoudsvriendelijkheid is het een ideaal materiaal om te gebruiken. Dezelfde voordelen gelden natuurlijk voor particulieren.

 

PVC-VLOEREN IN UTRECHT EN OMGEVING

PVC is de afkorting van polyvinylchloride. Het is een materiaal dat net als laminaat uit verschillende laagjes is opgebouwd. Eerst hebben we de dragerlaagjes – de rug en de glasvezel laag. Hier overheen komt de decor laag met het patroon, en tot slot wordt dit afgewerkt met een glanzende laag. Deze laag beschermt ook tegen krassen. Door de gladheid van deze laag kan de vloer makkelijk schoongehouden worden.

 

 

HET GEVOEL VAN EEN PVC-VLOER

PVC wordt door zijn industriële uitstraling vaak met stoer of sober geassocieerd. Dit is natuurlijk prachtig als dit het effect is wat u zoekt. Er zijn echter zo veel motieven en varianten dat u er zonder moeite elke gewenste sfeer mee kan oproepen. Net zoals vinyl en laminaat kunt u PVC ook in allerlei houtmotieven bestellen zodat u juist een meer intieme sfeer creëert. Ook tegelmotieven zijn er van dit materiaal. Weet u niet zeker voor welk materiaal u moet kiezen voor uw vloerbedekking? Kom dan langs in onze showroom om het juiste gevoel te krijgen. Onze medewerkers lichten u graag voor over wat geschikt is voor uw situatie en voor uw portemonnee

 

PVC-VLOEREN LEGGEN IN UTRECHT

De vloerdelen komen over het algemeen in stroken, hoewel er ook soorten zijn die in tegelvorm geleverd worden. Afhankelijk van het patroon kan dan besloten worden om de delen volgens een bepaald legpatroon te leggen. Sommige PVC-vloer kwaliteiten moeten gelijmd worden, de z.g.  dry back producten.  De dikkere kwaliteiten worden over het algemeen door een click system aan elkaar geklikt.

PVC-vloeren leggen is vakwerk. Laat dit aan een professional over en overleg met John van Oort wanneer hij langs kan komen. Of bent u een klusser die van zichzelf weet dat hij heel erg goed is? Ga dan gerust uw eigen gang om uw huis te verfraaien met een mooie PVC-vloer.

 

PVC-VLOEREN SCHOONHOUDEN

Schoonhouden gaat bijna vanzelf bij zo’n mooie vloer. In onze winkel annex showroom hebben we alle schoonmaakspullen die u nodig heeft. Op deze manier kunt u optimaal en zo lang mogelijk van uw PVC-vloer genieten!

Referenties Laatste 7 referenties