- 19-02-2020
logo
logo logo
Gordijnen

GordijnenHier in Nederland staan we in het buitenland bekend om onze gordijnen. Dat wil zeggen: om ons gebrek aan gordijnen. In reisgidsen van over de hele wereld kunnen we lezen dat iedereen altijd bij ons naar binnen kan kijken. Op deze manier kan elke buitenlander getuige zijn van onze “Hollandse gezelligheid”.  Gelukkig is dit allemaal niet waar. Natuurlijk wachten we soms wel eens te lang met het dichstschuiven van de gordijnen, maar bijna elk huishouden heeft bij ons gordijnen voor het raam. Gordijnen houden de kou buiten en maken een gezellige, beschutte omgeving van je huiskamer. Je huis wordt een thuis!

 

GORDIJNEN LATEN MAKEN IN UTRECHT

Gordijnen worden van dunne of dikke stof gemaakt. Ze zijn effen of ze hebben een motief. Er zijn lichtdoorlatende gordijnen en er zijn verduisterende gordijnen. Wat heeft u nodig en wat completeert uw kamer? Kies de stof in onze showroom uit en geef ons de maten van uw vensters. Wij berekenen dan voor u de exacte kosten van de gordijnen, nemen contact op met het atelier en berichten u wanneer de kant-en-klare gordijnen voor u binnen zijn. Natuurlijk hebben we in onze winkel ook alle accessoires zoals gordijnrails en haakjes. Desgewenst komen we bij u thuis om u te adviseren en later om te zorgen dat de gordijnen ook daadwerkelijk bij u komen te hangen. Het enige dat u hoeft te doen is even contact op te nemen of langs te komen in onze winkel annex showroom.

 

ROLGORDIJNEN EN BINNENZONWERING

We hebben ook jaloeziën, rolgordijnen, vouwgordijnen en shutters. Laat u informeren door John van Oort of zijn medewerkers over wat er mogelijk is binnen uw wensen en budget. Hij weet de perfecte oplossing voor uw raambekleding in Utrecht en omstreken.

Referenties Laatste 7 referenties